Gość Radek Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Witam czy to jakaś poważna choroba ostatnio zauważyłem przy naciąganiu napletka zaczerwienienie w miejscu łączenia napletka z żołędziem nie swędzi mnie to ale po umyciu i wysuszeniu widzę suchą skórkę w tych miejscach czy to możliwe aby to było coś w rodzaju odparzenia? Mam również taką kreskę na napletku od wewnętrznej strony.. Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Bez badania trudno określić co to może być. Z Pana opisu nie wynika nic niepokojącego. Jednak radziłbym skontaktować się z dermatologiem. W miejscu, które Pan opisuje często występują zakażenia grzybicze, które na początku przebiegają bez ewidentnych dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ghy Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Zdjęcia chorób prącia dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi