Gość Damian Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Mam już ją od paru lat i nie wiem co to jest. Kiedyś była o wiele mniejsza. Okrągła, twarda gródka pod skórą na prąciu na jego górnej części. Może mi ktoś pomóc? Da się to usunąć? Do kogo mam się udać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 dodam, że ta okrągła grudka nie jest przytwierdzona do prącia, jest przytwierdzona do skóry. bardzo mnie to krępuje, zwłaszcza podczas zbliżenia. proszę o pomoc... *( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 dowiedziałem się, że ta grudka to kaszak. można ją jakoś usunąć domowymi sposobami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi