Gość Tomek Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Witam, moje pytanie dotyczy penisa a dokładnie *czegoś* co zrobiło się w środku 2,3cm od nasady. Jest wyczuwalne przy średnio mocnym dotyku - coś w rodzaju kulki, pofałdowanej żyły. Wszystko jest niby ok do momentu kiedy następuje zatrzymanie krwi w penisie. Rano podczas wzwodu występuje ból, stosunek jest bardzo utrudniony bo oprócz bólu w tym miejscu penis chwieje się na boki - twardość pozostawia również troszkę do życzenia. Pytam tutaj ponieważ mam lekki opór iść do urologa w swoim mieście, wiem że byłoby lepiej gdyby specjalista to obejrzał ale może jakaś drobna sugestia on oline mi pomoże się uspokoić lub zmotywować do prywatnej wizyty. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Być może to powstał jakiś włókniak utrudniający funkcjonowanie penisa zwłaszcza w trakcie wzwodu w czasie napełniania się krwią naczyń. Trzeba w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z urologiem, który po zbadaniu wyjaśni czym może być dokładnie zmiana i co z nią należy dalej robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi