Gość Jakub Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam. Mam 16 lat i od ponad tygodnia boli mnie lewe jądro (czasami także podbrzusze). Wcześniej dwukrotnie miałem taką sytuację. Podczas ostatniej wizyty u lekarza w tej sprawie (było to w marcu) miałem robione badanie USG, które nie wykryło niczego złego oraz zostałem przebadany przez lekarza, który powiedział, że mam lekko poszerzone naczynia żylne, ale nie jest to nic poważnego. Byłem dwa razy na kontroli w tej sprawie, jądro przestało mnie boleć i lekarz powiedział, że wszystko jest dobrze. Ale teraz ból znów powrócił, tyle tylko że odczuwam go cały czas codziennie (nie czuje tylko w sytuacji kiedy o tym nie mysle). Proszę o odpowiedź. P.S. W niedzielę wyjeżdżam na tydzien poza miasto i nie wiem czy moge z tym tak długo czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Dodam także, że przy poprzedniej kontroli u lekarza w tej sprawie mialem zrobione też badanie moczu, które wykazało, że wsyztsko jest OK. Nie wiem co to moze byc bo bol i objawy sa identyczne jak w marcu, a lekarz powiedzial mi ze wszystko jest dobrze. Przeciez nie moze tak poprostu bolec. Odczuwam ten bol juz niemal 2 tygodnie. Prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qwwqdqw Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 pewnie żylaki powrozka tez to mialem :D nie martw sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 A ile byles w szpitalu? To jest jakas powazna operacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi