Gość karol Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam. Przeglądałem forum i nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie które interesuje właśnie mnie :/.... otóż kilka dni temu kiedy się myłem, oczywiście zawsze dokładnie myję miejsca intymne, poczułem na odbycie dziwny guz... jest on na odbycie a nie przy. patrząc od tylu jest on na prawej ściance odbytu i jest wyczuwalny przy myciu :/... nie wiem co to jest... choć jestem zdrowy i uważam się za osobę którą wszystkie choroby unikają zacząłem się obawiać, że jest to coś rakowego. Zaznacza że jest to na odbycie a nie między odbyte a jadrami :/.. wtedy nie obawiałbym się niczego bo wiedziałbym że to hemoroidy. mam 22 lata :/... bardzo proszeęo szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hemophilus Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Najlepiej udać z tym problemem do proktologa. To mogą być hemoroidy, ale bez badania trudno na 100% to stwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi