Gość Hekate Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Na głowie od wielu lat mam dwie brodawki, srednicy okolo 1,5cm, nie bola mnie one i ogolnie nie przeszkadzaja z wyjatkiem wizyt u fryzjera. W jaki sposób mogłabym sie ich pozbyc tak abym nie miała sladów po zabiego chodzi mi głownie o ogolone włosy w okolicy brodawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Z takim problemem najlepiej udać się do dermatologa, który najlepiej Pani doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RYS Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 dermatolog skieruje na zabieg chirurgiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Miałam dużą brodawkę na głowie. Zabieg był zrobiony w znieczuleniu miejscowym. Nic nie bolało. Na drugi dzień troszeczkę szwy mnie ciągnęły, ale do wytrzymania. Po tygodniu miałam sciągnięte szwy. Teraz jak wiem jak to wygląda zdecydowałabym się o wiele szybciej na zabieg, ale po ludzku, zwyczajnie się bałam, a nie było czego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi