Gość Tomasz Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam! Mam 16 lat ważę 55 kg i mam 180 wzrostu, w lutym mialem operacje na zylaki powrozka nasiennego i jak wiadomo moje jadra byly obwisniete poniewaz zylaki podnosily temp. jestem juz troche po operacji zylaki sie wchlonely w wiekszosci i moje pytanie dotyczy moich jader poniewaz strasznie mi obwisaja nie wiem czy jest to moze moja taka uroda ? czy jest cos nie tak czy porostu jeden ma maly worek 2 ma wiekszy *) normalne jest u mnie to ze jak jest mi zimno to jadra ida w gore i wygladaja jak na lezy ale w temp pokojowej jest tragedia strasznie obwisaja, nie sa przegrzane poniewaz gdy je dotykam nie wykrywam goracej temp (jaka panowala za czasow zylakow). Dziekuje za odpowiedz i sory za bledy ale spiesze sie *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Trudno mi określić bez badania czy to normalna sytuacja czy też raczej jakaś patologia. Z reguły często występuje niskie usadowienie jąder w worku mosznowym. To naturalne. Skoro naturalnie jądra wędrują i worek się kurczy to raczej wszytko jest w należytym porządku. W razie wątpliwości radzę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radek Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 mam obwisłe jądro lewe i żylaki, czy to czymś grozi porsze o dopowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi