Gość mańka Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Witam.Proszę o pomoc w interpretacji wyników moczu.odczyn-k.w, białko opal cukier,aceton,urobilin,barwy.zółci-nic nie dopisane. nabł.płaskie-liczne nabł.nerkowe-2-3wpw leukocyty-25-30wpw erytrocyty-św 3-6wpw wałeczki-poj. osad krysta.-liczne bakyerie osad bezpost.-licz.p.śl.Dodam że jestem6tyg.po usunięciu tarczycy.Wizyte mam dopiero za pare tygodni.Nie wiem co mam robić.mańka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mańka Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Chciałam tylko dodać że od 6 tyg.biorę*Euthyrox N50 1x1, Magwit B6 1x1, Alfadiol(1mikrogram)1x1, Allertec1x1,Ca500mg 2x1.mańka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mie Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 a usg jak? mi to wyglada na powazne zapalenie pecherza moczowego i beda potrzebne antybiotyki. dobrze byloby zrobic posiew, zeby zobaczyc jakie dokladnie bakterie sa, zeby nie brac w ciemno antybiotykow. lykaj prouro, nospe, pij herbaty moczopedne i duzo wody i duzo oddawaj mocz - jak najczesciej, zeby bakterii nie trzymac i zeby sie w pecherzu nie mnożyly! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mańka Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Nie robiłam usg.Czy to nie może miec jakiegoś związku z przedawkowaniem wit.d3 i wapna.Poniewaz mam ciagłe niedobory wapna.Zwiękrzyłam podaż tez w pokarmach.Za to fosforan nieorganiczny jest ciągle ponad normę.Dodam tylko ze nie mam zadnych bolesci.Byłam z tym nawet u ginekolog.Nic nie stwierdził.Biorę Furagin 2x1 i duzo piję.Nie wiem co mam dalej robić?mańka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi