Gość Angelika Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Co jakiś czas boli mnie na dolna cześć brzucha z lewej strony. CO to jest? czesto sie bol powtarza i znow znika. Prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Jako pczyczynę należy rozważyć przyczyny ginekologiczne, zakażenie dróg moczowych lub jelito grube, szczególnie okrężnicę. Czy występują inne dolegliwości oprócz bólu brzucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ja pp Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 boli mnie brzuch z lewej strony już od około 2 tygodni boje się pójść do lekarza co może być przyczuną tego bólu? (jak dotykam brzucha to mam takie dziwne wzniesienie) proszę o pomac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Po takim opisie nie można ustalić rozpoznania. Musi zbadać Cię lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ja pp Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 a co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paulina Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Ja mam dopiero 12 lat. Boli mnie brzuch z lewej strony, bardziej z lewej strony tej lewej...kolo biodra. Co to moze byc? Od jakiegoś czasu nie daje mi spokoju, zwłaszcza jak wstaję z np. krzesla...Możliwe że to jajnik ? Bardzo sie boje...Mamm mówi że nic mi nie jest tylko zmyslam...ale ja nie zmyslam help! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Angelina Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Witam! Od paru dni mam ból właśnie z lewej strony brzucha na dole, do tego ciężko jest mi się wypróżniać gdyż stolce są twarde i czuje ból w odbycie przy wypróżnianiu się. . Proszę o szybką odpowiedź co mi może dolegać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marta Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Mam 11 lat i od miesiąca boli mnie z lewej dolnej strony brzucha jak się pórtne to pojawia mi się tam taka twarda kulka i przez jakieś 1-3 minut a potem przestaje i dzieje się ta też po jedzeniu i jak kłade się spać. POMOCY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 witam mam na imie tomek boli mnie z lewej strony brzuch tak jakby kłuje ponizej pępka tak po skośie do biodra i koło pępka tez kiedys mialem podobna sytuacje mialem robione badania i nic sie nie dowiedzialem po pewnym czasie przeszedł bol ale teraz znowu powrocił i nie wiem co to może byc i w sumie ostatnio boli na plecach tez z lewej strony na dole nie wiem moze to od pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karina Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Boli mnie brzuch z lewej strony bardziej w stronę kręgosłupa.... Ból pojawia się i znika po kilku dniach... Mam tak co kilka tygodni . Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ja nie odczuwam bólu lecz mam takie uczucie ciagniecia i uczucie jakbym miał cos po lewej stronie brzucha. Niewiem co to jest . Szczególnie przy schylaniu odczuwam to najhardziej i tak ogólnie to zrobil mi sie większy brzuch. Czy ktos wie cos na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oll Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Na taki ból pomagał mi krem znieczulający swiss medical, który kupiłam na stronie naporost.pl i jestem z niego bardzo zadowolona. Po pierwsze, że nie przepłaciłam, bo kupiłam na stronie taniej niż w aptece. Po drugie działa błyskawicznie, wystarczy posmarować bolące miejsce i po chwili ból ustępuje na długi czas. Polecam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi