Gość ala Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Witam po pierwsze przepraszam że moze zamieściłam to pytanie w złym forum ale nie wiedziałam do czego to przypasowac!!! od dłuzszego czasu mam dziwne dolegliwosci a mianowicie podczas wstawania z pozycjii siedziacej po wstaniu mam ciemno przed oczami i kreci mi sie w głowie trwa to kilkanasci sekund po czym jest ok i tak to zdaża mi sie bardzo czesto nawet kilka razy w ciagu dnia, badania krwi miałam i wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Psycho Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Więcej sypiaj, pij magnez i wapno, ogranicz kawę jeśli ją pijesz oraz siedzenie przy komputerze. Poza tym może zajmij się jakimś sportem. Powinno pomóc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kinia Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 ja mam too samo . */ i znałazłam pewna strone http://www.kardiolo.pl/hipotonia.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sława Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 a ja tez tak mialam i okazalo się że to przez Mikrogruczolaka przysadki mózgowej *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ankanka Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Stary wątek-ale dodam uwagę dla wszystkich ew czytających i piszących: *badania krwi ok* - ta informacja nic nie mówi, nie wiadomo jakie w ogóle badania były robione. Morfologia? Elektrolity? Żelazo+ferrytyna? Kortyzol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi