Gość Katarzyna Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Dzień dobry! Jestem po częściowej resekcji języka.W wyniku leczenia radioterapią doszło do niedrożności górnego odcinka przewodu pokarmowego. Dożywiana jestem dojelitowo. Zainteresowana jestem operacją rekonstrukcji przełyku. Proszę o pomoc w znalezieniu kliniki, która zajmuje się przeprowadzaniem tego typu operacji. Skierowano mnie do Centrum Onkologii w Warszawie, ale uzyskałam informację, iż nie zajmują się takimi przypadkami. Jednocześnie nie byli w stanie udzielić mi informacji gdzie szukać pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamila Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 spróbuj w Klinice Chirurgii Przewodu Pokarmowego w Katowicach-Ligocie, ul Medyków. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seba Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Polecam klinike w Katowicach ligocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi