Gość Maria Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam* mam rozciętą nogę ok.8 cm. byłam u lekarza nałożył opatrunek, polecił robić okłady z sody oczyszczonej czy mogę zmienić opatrunek jeżeli rana nie została zszyta czy zostanie mi duża blizna - miejsce widoczne. Proszę o radę dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 dlaczego nie była zszyta? jest ona na goleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maria Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Rana nie była zszyta ponieważ nie trafiłam na dobrego lekarza (informacja pużniejsza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi