Gość Ada Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Nidy nie jezdziłam dłuodystansowo na rowerze ale postanowiłąm to zmienic ,przejechałam około 50 km a drugiego dnia pojawił sie na wewnętrznej stronie uda guz. Guz ten jest pod skrórą długości ok.1 cm. Wyjeżdżam na wakacje , czy mam sie obawiać , że to coś poważnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Trudno określić. Może pod wpływem długotrwałego wysiłku doszło do wytworzenia się drobnego krwiaka. Proszę obserwować tą zmianę. Jeśli to krwiak to do 2 tygodni powinien się wchłonąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ada Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Dziękuję bardzo za poradę, miała Pan racje do dwóch tygodni nie było po nim śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi