Gość jul-a Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam mam takie pytanie miesiąc temu miałam wyciętego polipa ( malutki) odbytu, zagoiło mi się całkiem dobrze tylko czasami czuje jakiś dyskomfort,po wycięciu tego polipa pojawił mi się fałd skóry (dzyndzelek o wielkości 2 mm) na końcówce odbytu, na początku był troszkę fioletowy a teraz jest różowy i przy dotyku swędzi, co to może być? dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Być może to tylko właśnie fałd skóry powstały po usunięciu polipa (dość często tak się zdarza po tego typu zabiegach). Najlepiej, aby obejrzał to jeszcze dokładnie proktolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi