Gość Rafał Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam, miesiąc temu dostałem przysłowiowo w zęby. Chirurg na pogotowiu zdiagnozował otarcie błony i niezszywał mi wargi. Rana znajduje się na górnej wardze o porawej stronie. Goi się dobrze, lecz niepokoi mnie jedna rzecz - przy normalnym rozkurczu ust wygląda jakby ubytek we wardze, a przy robieniu przysłowiowych ustek krzywo się kurczy. Minął miesiąc od tego urazu. Czy warga dojdzie na swoje miejsce i niebezie się krzywić i optyczny ubytek zniknie? Jeśli tak to po jakim czasie? Bardzo prosze o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość schirg Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Powinien udac się Pan do chirurga plastycznego, on zaanalizuje Pana ranę na wardze i stwierdzi co mozna z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycja Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Witam, czy byłeś z Tym u chirurga ? Wiem ze to dość stary post ale tez mam taka przypadłość ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi