Gość Przemek Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Od 1,5 tygodnia pobolewa mnie nieprzyjemnie wątroba. Mam takie napady zimna na całym ciele, ale zaraz potem robi mi się ciepło i w ogóle ostatnio się jakoś tak nadmiernie pocę. Szczególne napady zimna i ciepła odczuwam w okolicach krzyża. Ostatnimi czasy spożywałem dużo coca-coli. Mój mocz mam bardziej intensywnie żółty kolor niż normalnie, i ma bardziej intensywny zapach. Co to może być. Bardzo się martwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Azja Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 ból w okolicy wątroby nie koniecznie musi być od wątroby... najlepiej skonsultuj się z lekarzem, niech Cię wyśle na badania. A przede wszystkim przestań pić colę, ona znacznie podrażnia wątrobę i nie tylko, ma w sobie wiele substancji niekorzystnych dla pracy organizmu...Weź pod uwagę to iż jest odrdzewiaczem np do śrub, więc pomyśl jak działa na narządy. Może spróbuj zastosować jakąś dietkę. I daj mocz do analizy... bd dobrze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemek Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ale czy u 15-latka może rozwinąć się rak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi