Gość maarysia Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam, mam maly problem od kilku dniu bolal mnie brzuch i czesto chodzilam oddawac mocz dzisiaj jednak w moczu pojawila sie krew i ostru bol przy oddawaniu moczu czy to cos powaznego??? Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jadwiga Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Może to być zwykłe bakteryjne zapalenie pęcherza ale mogą to być oznaki kamicy. Podstawowymi czynnościami powinny być tutaj: zrobienie badania moczu oraz USG jamy brzusznej. Z krwiomoczem zawsze trzeba udać się do lekarza. Do czasu wizyty polecam łykać prouro, pić zwiększoną ilość wody z cytryną oraz oddawać mocz jak najczęściej się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maarysia Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 ten krwio mocz ustapil trwal tylko 2dni, bol pecherza i nerki tez ustapil wiec chyba to nic powaznego. dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jadwiga Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Czasami organizm jest na tyle silny, że radzi sobie z zapaleniami pęcherza, niemniej profilaktycznie dobrze jest stosować wspomniany przeze mnie preparat z żurawiną i wykonać badania moczu w celu sprawdzenia czy na pewno wszystko jest ok a infekcja nie została tylko zaleczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi