Gość Sebastian J. Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Witam Mam pytanie. Miałem rozciętą dłoń, była szyta (4 szwy). Było to ponad 4 tygodnie temu. Wszystko już zrośnięte, w porządku, ale mam problem, bo gram w siatkówkę i za tydzień mamy ważne rozgrywki, a jak ścinam czy serwuje to mnie boli tak rana (tzn. teraz już blizna). Czy jest jakaś możliwość rozmasowania tego albo jakaś maść krem czy coś, żeby zlikwidować albo zmniejszyć ten ból. Bardzo proszę o szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Ze względu na lokalizację blizny (liczne zakończenia nerwowe, a w rezultacie przeczulica) ból może jeszcze występować podczas gry w siatkówkę. Są miejscowo znieczulające maści typu Elma, ale przy głębokiej ranie mogą nie przynieść rezultatu, wtedy lepszym rozwiązaniem mogły by być dosutne leki przeciwbólowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebastian J. Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Czyli zwykła tabletka typu *Apap* czy *Ibuprom* powinna pomóc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maks Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 maść przeciw bólowa wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi