Gość Paulina Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Witam, Od jakiegoś czasu zauważyłam, że mój pieprzyk po wystawieniu na słońce po jakimś czasie zaczyna mnie piec. Pieczenie odczuwam głównie jakiś czas po zejściu ze słońca. Ktoś powie- zasłaniaj go przed słońcem- troche problem bo jest na twarzy! Proszę o informację co może być przyczyną, czy należy go usunąć i czy może oznaczać początek jakichś kłopotów zdrowotnych. Dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Radzę skonsultować się z dermatologiem, który po obejrzeniu zmiany zadecyduje o konieczności jej usunięcia. Prawidłowo nie powinny występować takie dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paulina Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Dziękuję za odpowiedź, nie wiem czy ma to jakiś związek, jednak ostatnio zauważyłam dodatkowo, że zaczęła z niego *schodzić* skóra, a w tych miejscach gdzie się złuszczyła ciało jest dużo jaśniejsze. Proszę o informację co może być przyczyną i czy jest to jakiś objaw chorobowy? (nie opalałam się ostatnio) Wizytę u dermatologa mam dopiero za 2 tygodnie a niestety na internecie mało konkretnych informacji na ten temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi