Gość Tomasz Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Mam problem z penisem,zaraz po stosunku mój penis zrobil się obuchnięty i fioletowy.Na drugi dzień puchlizna zeszła,ale został czerwony twardy obrzęka.juz mineło ponad 5 dni a *siniak*pozostaje.Wygląda jak by pękła mi żyła.Czy to jest możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Mogło dojść do uszkodzenia naczynek, szczególnie po długim stosunku lub powstaniu zakrzepów w naczyniach żylnych. Radzę skonsultować się z lekarzem. Doraźnie można stosować żel Lioton 1000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi