Gość agata Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Pól roku temu miałam usunięty wyrostek przy tym mialam powiększone węzły chłonne krezkowe i prawdopodobnie wezly od gardła a wyrostek od węzłów. po operacji mnie szybko do domu wypuścili i nikt wiecej nic nie wspomniał o węzłach a nie wiem czy to może być coś poważnego z nimi? i w którym miejscu się znajdują?pytam ponieważ mam teraz bóle brzucha w okolicach blizny oraz boli mnie taki punkcik? w pobliżu pępka to jest taka grudka boląca jak się ją naciśnie i zastanawia mnie to czy to nie jest coś od węzłów. Mógłby mi ktoś pomóc w tej sprawie? dziękuje za wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Najlepiej, żeby zmianę, która została opisana zobaczył i zbadał lekarz (np. rodzinny). Może powstała przepuklina pooperacyjna. Opis jest trochę chaotyczny i trudno mi coś więcej na ten powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agata Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 rodzinny popatrzył tylko na blizne i mówi,że nie zna się na tym ...ale żeby tak coś zaproponował czy coś to nica nic tylko powiedział proszę podejsc i poddniesc koszulke i tak tylko popatrzył od niechcenia i po sprawie ... proszę pytać czy coś to odpowiem bo sama nie wiem jak to opisać,żeby było dobrze a tez bym chciała,ze jak pójde do lekarza jakiegoś to jak taki bedzie to może chociaż sama coś zaproponuje,żeby wykluczyc. po czym moge taka przepukline poznac ?czy są jakieś charakterystyczne objawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Trzeba, abty lekarz dokładnie zbadał ręcznie bliznę i okolicę (nie tylko popatrzył), aby mógł stwierdzić lub wykluczyc przepuklinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agata Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 tylko teraz pytanie gdzie się z tym udać skoro u mnie w ośrodku takie osły siedzą... no albo jeszcze może pójdę do innego może coś go to zainteresuje... a prywatnie koszt usg ile wynosi tak mniej więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 około 50-70 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość katarzyna Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 moje dzieckoma 3 latka była operowana dwa razy miała guza krzyżowo -lędzwiowego typu teratoma jest pod opieką IMiDZw warszawie przy ostatnim badaniu usg jamy brzusznej :stwierdzono drobne węzły chłonne krezkowe coto oznacza proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi