Gość Aneta Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Mam pytanie jak mam sie przygotować do operacji metodą laparoskopową kiedy przestać jeść dzień wcześniej czy wieczorem,operacje mam 3grudnia czyli to jest środa ,wieczorem .Aha i czy będą mi robić lewatywę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Można jeść do pólnocy dnia poprzedzającego zabieg. Rano się tylko napić. 6 godzin przed zabiegiem całkowicie być na czczo. Lewatywy się nie wykonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aneta Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 dziękuje ,a jak sie usuwa taki temat jak juz udzielono mi odpowiedzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Nie da się :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi