Gość ela Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Odebrałam wyniki badań :tsh-5,0 a TPO-1702,mam guzki na tarczycy ,jeden 2cm, do tej pory wyniki tsh były w normie, ft3i ft4 też ,TPO miałam zlecone pierwszy raz,o czym świadczy taki wysoki wynik? wizytę u mojego endokrynologa mam w połowie lipca ,czy mogę tyle czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Mozesz tyle czekac mam ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ela Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Ola czy masz też guzki na tarczycy? wiesz może czy TPO ma z nimi jakiś związek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 TPO podwyrzszoone swiadczy o zapaleniu tarczycy, czyli choroba hasimoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi