Gość anna Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Od trzech dni mam mały nieregularny ból brzucha w prawej części podbrzusza, mogę zginać nogę, poza tym brzuch jest wzdęty i dziwne uczucie mam czasem w nim, nie mam nudności, tylko często oddaje kał, czy to może być wyrostek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klaudia przyszła chirurg Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Cześć Aniu niejestem jeszcze Chirurgiem ale sporo wiem takie bóle mogą być spowodowane jakimś zatruciem nieukrywam może to być rownież zapalenie wyrostka robaczkowego o łagodnym przebiegu.Najlepiej zgłoś się do lekarza takie bóle nieleczone mogą spowodować ciężkie choroby.Życzę zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgorzata Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Od paru dni mam nieregularny ból w prawej części brzucha. Lekarz pierwszego kontaktu wypisał mi skierowanie do chirurga, jednakże zdecydowałam się najpierw na badania morfologii krwi i moczu na własną rękę. OB mam 14, więc mieści się w normie chociaż jest chyba trochę wysokie. Leukocyty wynoszą 5,8. Nie mam raczej żadnych innych objawów typu wymioty czy biegunka. Z badania moczu wiem, że zarówno krew, białko i leukocyty są ujemne. Czy powinnam zasięgnąć opinii chirurga w sprawie zabiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi