Gość Edyta Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Witam. Ostatnio zauwazyłam u siebie u wejscia do odbytu dziwną krostę. Boli mnie jak siedze i w ogóle. Jest miękka mięsista i jest na miej coś jakby czarnego ale nie idzie tego zdrapać . Czy to moze być coś groźnego ??. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jola Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Witam, mam nieopodal odbytu krostki. Wyglądają jak malutkie bomble podskórne, nie swędzą, lecz gdy próbowałam je zdrapać, zaczęła lecieć krew. Jest to wstydliwy temat, więc jak narazie szukam porady w internecie. Czy powinnam się martwić? Czy jakoś mogę się ich pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beata Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Idz natychmaist do lekarz proktologaBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Być może to tylko przerośnięte gruczoły łojowe wokół ujścia odbytu, być może kłykciny kończyste, brodawki. Bez badania trudno zdiagnozować. Trzeba z tym problemem udać się do chirurga najlepiej proktologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi