Gość kasiamisia Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Witam jestem 4 dni po operacji jestem juz w domu ale nie moge sie zalatwioc i brzych mam taki ciut nabrzmialy co mam stosowac jakies ziola pitne czy cos innego? Czy ten ból w barku po operacji to minie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Ból w barku powinien powoli minąć (tydzien do dwóch). jest spowodowany podraznieniem nerwu przeponowego przez ciśnienie gazu użytego w czasie laparoskopii. Na zaparcie na początek można spróbować różnych leków ziołowych doustnych. W domu wszystko powoli powinno wrócic do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Madzia Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 witam! po zabiegu usuniecia pecherzyka zolciowego dokuczaly mi identyczne problemy zwiazane z wyproznianiem. zamiast ziolek kazdego ranka,przed sniadaniem pilam mala szklanke wody przegotowanej z lyzeczka miodu,po 5 dniach dolegliwosci ustapily :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi