Gość olenka90 Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Mam 20 lat i od 3 dni nieustannie boli mnie bark oraz serce. Ból a raczej kłucie czuje przy oddychaniu a najbardziej w trakcie palenia(palę 4 lata). Kłucie jest rwące i mam wrażenie jakby coś mnie tam rwało w okolicach lewej klatki piersiowej mniej więcej po środku przy wdechu i pod pachą. Dodam, że nie pierwszy raz mnie tak boli jednakże ból pojawiał się co kilka miesięcy i trwał zazwyczaj kilka godzin a nie tak jak już 3 dni. nie byłam jeszcze z tym u lekarza więc proszę o jakiej orientacyjne wskazówki. Jedyne co wiem że ciśnienie i cholesterol mam w normie jeżeli to się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Należy udać się do lekarza rodzinnego, wykonać zdjęcie rtg klatki piersiowej. Jeśli ból występuje podczas palena, prawdopodobnie związany jest z układem oddechowym, nie krążenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olenka90 Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Zastanawiam sie również czy to nie jest spowodowane stresem(jestem w trakcie sesji) albo noszeniem torebki na lewym ramieniu- dość ciężkiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi