Gość julia Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Dzien dobry jestem kobieta mam 18 lat chcialabym sie dowiedziec wiecej w pewnej sprawie , ktora mnie dotyczy , mianowicie mam straszne bole podczas wydalania kalu sa to straszne klucia i wrazenie jakby ktos mnie rozcinal od srodka pojawia sie tez krew , czesto po tym boli mnie brzuch i jest mi strasznie niedobrze co mam robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pomoc Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Musisz isc do lekarza chrurga,proktologa.... Moga to byc hemoroidy,czyli zylaki odbytu,ktore trzeba leczyc,a daja wlasnie takie objawy jak opisujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi