Gość Piotr Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam jak w temacie mam 17 lat, i jedno jądro , około 2 lata temu byłem w szpitalu w tej sprawie , miałem USG które nic nie wykazało lekarz nie znalazł w brzuchu jądra. Od tamtej pory nic w tej sprawie nie robię. Ale czasami czuję ból jądra .Jakiś czas temu dopiero zszedł mi napletek z żołędzia , nie wiem czy to jest spowodowane tym że mam jedno jądro?. Oraz czułem , bo od jakiegoś czasu to się nie zdarza , ból w okolicach jelita krętego , wydaje mi się że to jest spowodowane brakującym jądrem. Czy mam się jeszcze raz zgłosić do lekarza ?? czy tak już zostanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Najlepiej w tym przypadku konsultować się z urologiem, wykonać jeszcze raz badania diagnostyczne, jeśli rzeczywiście występuje tylko jedno jądro to należy znaleźć przycznę bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi