Gość Dorothy Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam mam problem od wczoraj, zaczęłam oddawać na-przemian kał /krew . muszę dodać że nie boli kał jest lekko twardy *nie jest rozwolniony*a bolało mnie po i to w okolicach wyrostka. może ma to jakiś wpływ że urodziłam prawie trzy lata temu i zrobiłam przerwę w zażywaniu antykoncepcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 To początki hemoroidów, też tak miałam, teraz jest to w tak wielkim zaawansowaniu,że trudno mi jest sobie z nimi poradzić, udaj sie do lekarza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorothy Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi