Gość Karola Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Witam, mam 22 lata i niedawno wyczułam guza w swojej piersi. Udałam się do lekarza który wysłał mnie na badania. Po badaniach USG zalecano całkowite usunięcie guza za pomocą biopsji mammotomicznej. W tym momencie jestem po zabiebu i czekam na wyniki, poniewqż wycięty element oddano do badań. Moje pytanie, czy jeśli wycieli całego guza to wiedzą że jest on łagodny czy nie? Czy dopiero po badaniach będzie to wiadomo? Jestem strasznie zdenerwowana i bardzo sie boję..jakie jest prawdopodobieństwo że będzie to guz łagodny lub złośliwy? Pozdrawiam i proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość k. Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Dopiero po badaniach histopatologicznych utwierdzą się w przekonaniu jaki on jest. Nie można gołym okiem stwierdzić jaki jest.Co by to było,gdyby lekarz pomylił się i wydał niepoprawną diagnozę.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karola Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Witam ponownie, mam pytanie ale nie wiem czy mogę pisać w tym temacie..chodzi o to czy mozemy uprawiać seks z mężem jeśli miałam niedawno usuniętego guza (włókniaka) biopsją mammotomiczną? Nie wpłynie to jakoś niekorzystnie na moje zdrowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi