Gość Małgorzata Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Prosze o przetlumaczenie Folliculair lymfoom(graad1-2).dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Może chodziło o follicular lymphoma, czyli chłoniaka grudkowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgorzata Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 myśle że tak jak pan napisal ale tutaj w holandii dostałam taki wynik!Mam pytanie jeszcze jedno jakie stosuje sie leczenie przy tego typu chłoniakach pani doktor powiedziala ze jest to 2 stopnia!nastepna wizyte mam za tydzien wiec jezeli można prosic o odpowiedz to bardzo bym była wdzięczna!dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi