Gość kamil Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Witam.Mam 13 lat i niewiem kiedy odkleja sie napletek u chłopców.Ja jeszcze nie zauważyłem zadnego odklejenia sie napletka na moim penisie.Jednak mam zgrubienie tam gdzie napletek powinien sie odkleić. Mam jeszcze takie pytanie: kiedy u chłopców ten napletek odkleic sie powinien??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Napletek zdejmowany jest profilaktycznie już niemowlakom, dla sprawdzenia czy wszystko jest w porządku. Jeżeli nie jesteś sam w stanie zdjąć go z penisa to powiedz o tym rodzicom. Napletek się nie odkleja, jeżeli jest przyklejony, nie da się go zsunąć z penisa (np. w czasie wzwodu) to jest to zły stan, należy się temu przyjrzeć. Jeżeli Ci to nie przeszkadza to możesz parę lat poczekać, niczemu to szkodzi teraz, nie mniej w przypadku stulejki będą problemy z wygodnym współżyciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pomocnik Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Mam 14 lat, i wieku 13 lat nie mogłem zdjąc napletka. Próbowalem pod cieplą wodą i pomogło. Co prawda nie moglem go sciągnąć do końca ale pomagalo z biegiem czasu. Dziś już moge sciągnac go calego * ) Spróbuj tym sposobem co ja ! Na pewno się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi