Gość Tomek Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Mam taki problem, mój penis jest prosty tzn nie jest zakrzywiony w formie łuku jak banan ale przy podstawie w jednym miejscu posiada znaczne skrzywienie w lewą stronę i wygląda to tak, że prosty penis staje w lewo. Inaczej mówiąc jest skrzywiony tylko w jednym miejscu a w pozostałych całkowicie prosty Chciałbym zapytac czy cwiczenia na prostowanie penisa pomogą w tej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Jeśli taki stan występuje odkąd pamiętasz, raczej ćwiczenia, które sam będziesz wykonywać nie bedą w stanie przywrócić prawidłowego stanu. Najlepszym rozwiązaniem jest wizyta u urologa i wykluczenie patologicznych stanów, które mogły wywołać skrzywienie tj. choroba Peyroniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 A może jest to wina masturbacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Jakie mogą byc jeszcze przyczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Moim zdaniem jest to choroba peyroniego, to musi być potwierdzone usg. Ja już tę przypadłość przeszedłem i wiem jak sobie z nią radzić. Jeżeli jesteś zainteresowany odezwij się marel@onet.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi