Gość A Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Witam pojutrze rano mam miec zabieg. wszystko mam przygotowane - badania, szczepienie, nawet juz sie psychicznie nastawilem. z tym ze szczepiac sie przeciwko zoltaczce w przychodni, pielegniarka wyrwala z ksiazeczki RUM kartki, w tym kartke na ktorej bylo skierowanie do szpitala na oddzial chirurgii. A na kartce ktora dostalem od chirurga jest napisane ze nalezy zabrac ze soba ksiazeczke RUM oraz wszystkie dokumenty dotyczace rozpoznania choroby. I CO TERAZ? nie przyjma mnie ? (czekam ponad pol roku na ten zabieg!). Nie mialem w ogole zadnych dokumentow rozpoznania choroby, jedynie wpis od lekarza rodzinnego w ksiazeczce. I zostal on wyrwany. Co mam teraz zrobic? Wytlumaczyc sie jakos tuz przed operacja (o ile mnie przyjma) czy mam leciec szybko znow do lekarza po skierowanie?! bardzo prosze o szybka pomoc, zabieg mam miec za 36 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hemophilus Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Najlepiej asekuracyjnie zdobyć skierowanie do szpitala. Szoda, aby tak długo wyczekiwany termin przepadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi