Gość Przemek Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Witam! Od 9 miesięcy bezskutecznie leczę się na zapalenie najądrzy i prostaty. Mój lekarz zdecydował o rozpoczęciu leczenia serią 3 zastrzyków do prostaty lekiem Celestone, oraz Biodacyną. Chciałbym się dowiedzieć, jak wysoka jest skuteczność takiej terapii, czy zadziała ona zarówno na najądrza jak i prostatę i jakie działania podejmuje się w wypadku braku jej rezultatów. Czy ze względu na mój wiek, jest w moim przypadku możliwe leczenie operacyjne? Mam 20 lat. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 To bardzo bolesne zastrzyki i dość wątpliwy efekt. Moim zdaniem to niedobry pomysł. Czy leczono Cię innymi metodami, masaże prostaty np.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemek Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Masaż prostaty mialem robiony tylko w celu pobrania wydzieliny do analizy, nie wiem też czy masaże miałyby wpływ na wyleczenie najądrzy. Byłem leczony antybiotykami, lekami przeciwbólowymi i przeciwzapalnymi, jedynym rezultatem było zmniejszenie infekcji, żadne leki przeciwbólowe i przeciwzapalne mi nie pomogły i nie zwalczyły zapalenia. Chciałbym poznać opinię kogoś, kto też dostawał zastrzyki do prostaty, mam nadzieję, że mi sterydy pomogą, jestem już zaniepokojony brakiem poprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Cześć Przemek! Też mam identyczny problem tj. zapalenie prostaty i najadrza od 13 misięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam ponownie.Podałem ostatnio mój adres poczty dla Przemka w celu wymiany doświadczeń, ale chyba został usunięty przez moderatora bo chyba takie regulamin albo ja coć zmaściłem.W jaki regulaminowy sposób mogę skontaktować się w celu wymiany doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Witam! Jesli było by to możliwe, też chciałbym się skontaktować, żeby wymienić się doświadczeniami. W tej chwili jestem 2 tygodnie po ostatnim z 3 zastrzyków, nie odczułem żadnej poprawy. Mój lekarz mówił, że ta kuracja jest dla mnie ostatnią nadzieją i są to najsilniejsze leki przeciwzapalne na rynku. Nie wiem teraz co robić, jak bedzie wyglądało dalsze leczenie, do tej pory leczyłem się u urologa, teraz zamierzam szukać pomocy u androloga. Może jest jeszcze nadzieja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafal Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Przemku, Czy mógłbyś się do mnie odezwać w tej sprawie Będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Witam. Od wielu lat zmagam się z zapaleniem prostaty typu niebakteryjnego. Czy zastrzyki w prostatę pomogly Wam wyleczyć chorobę? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Emil Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam i jak pomogły wam te zastrzyki sterydowe na te zapalenie prostaty proszę odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daro Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 morze siedzenie na cieplym kocyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kolo Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 pijcie wierzbownice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Cześć KOLO. Wyleczyłeś się tą wierzbownicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Tez od roku zapalenie najadrza i prostaty cierpie kazdego dnia. Nic mi nie pomoglo ,pbolowe pzapalne antyb. Co robic? Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ben Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 spróbujcie fali uderzeniowej. pomaga!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi