Gość Michał Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Witam! podczas ostatniego meczu zderzyłem się kolanem z zawodnikiem drużyny przeciwnej, podczas grania nic mi nie przeszkadzało. Dziś jednak odczuwam ból w okolicach kolana, mogę normalnie zginać kolano bez żadnych oporów jednak ból cały czas doskwiera, czy to stoję czy leżę. Próbowałem odnaleźć który to jest mięsień bądź ścięgno, ale jakoś nie dałem rady, ból jest z tyłu kolana, ale nie jest to żadne z tych które można w łatwy sposób dotknąć. Co to może być? czy samo smarowanie maścią wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Najlepiej skonsultować się z ortopedą, jest to wynik urazu i kolano powinien zbadać specjalista. Nie można wykluczyć utworzenia się krwiaka czy nagromadzenia płynu zapalnego, zerwania ścięgien czy uszkodzenia łękątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi