Gość Paweł Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Witam! Mam mały problem z prawą dłonią, otóż jakiś miesiąc temu wdałem się w bójkę i przy uderzeniu prawą ręką jakoś lipa nacelowałem i niefortunnie jakby coś się przestawiło na dłoni jakaś kość ciągnąca się od małego palca. Napierdzielało mnie jakieś 2 i pół tygodnia i nie mogłem praktycznie ruszać dłonią i mam pytanie co to może być jakieś przesunięcie kości czy co, jest wypukłe na tej dłoni dorzucam tutaj linka do zdjęcia mojej łapy. PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ GDYŻ CHCĘ WIEDZIEĆ CO MI DOLEGA. zdjęcie dłoni **** http://yfrog.com/9gimgp5110j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Mogło dojść do utworzenia się krwiaka, obrzęku lub złamania czy zwichnięcia. Należy wykonać zdjęcie rtg dłoni i skonsultować się z ortopedą. Na podstawie samego zdjęcia nie można nic więcej stwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ojj dobrze niezmiernie Panu dziękuje i mam jeszcze małe pytanko... Czy to samo wróci na swoje miejsce (zregeneruje się)? Jeśli nie to grozi mi jakiś zabieg czy może lasery lub coś w tym stylu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Mam to samo z ręką . i mam to samo pytanie : Czy to wróci na swoje miejsce (zregeneruje się) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Witaj Łukasz! Ręka się pomału zregeneruje lecz powoli strasznie, mi jeszcze troche zostało tej wypuklizny i przestawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi