Gość Gosia Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Mam pytanie doktor stwierdził u mnie raka w 99%nieagresywnego w pachwinie i pod pachą za pare dni bede miała ostateczny wynik ale chciałabym wiedziec jeżeli jest to rak nieagresywny to jakie leczenie bedzie potrzebne!z gory dziękuje i pozdrawiam! mam jeszcze jedno pytanie czy drętwienie lewej ręki i mrowienie jej ma zwiazek z węzlami chlonnymi?dziękuje za odpowiedz z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Jeśli drętwienie występuje po tej samej stronie co zmiany w węzłach chłonnych prawdopodobnie ma to ze sobą związek. Niestety trudno mówić o leczeniu bez ostatecznych wyników badań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosia Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 tak mam wynik folliculair lymfoom!!!co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi