Gość Magda Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam Po przebudzeniu zaobserwowałam zmianę pod brodawką sutkową wielkości jej połowy. Zmiana przypomnia tzw *blazę* która robi się na stopach. Jest wypełniona płynem, ale jest twarda i nie boli. Czy może być to związane ze zmianami hormonalnymi? Mam 25 lat, jestem po całkowitej resekcji tarczycy i przyjmuję Eutyrox w dawce 200 Dziękuję za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Niestety nie wiem co znaczy słowo *blaza* proponuję zatem, aby udała się Pani to lekarza rodzinnego i ewentualnie, jeśli lekarz będzie widział wskazania, wykonać usg piersi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi