Gość Ala Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Witam, od ponad roku temu zauważyłam chyba w pachwinie guzek, nie boli ani nie dokucza lecz jest wyczuwalny wielkosci ziarenka grochu - moze ciut wiekszy.Praktycznie w dzien o nim nie pamietam ale czasem mi sie przypomni i nie bardzo wiem co to jest a do lekarza mi sie nie usmiecha isc. Chcialabym sie dowiedziec co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 zapewne węzeł chłonny lecz ze względu na wymiar całkiem normalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam. Mam pytanie. jestem 21 letnia dziewczyna i wczoraj zauwazylam u siebie guzek w pachwinie. jak dotykam to go czuje. co to moze byc?? z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Być może jest to powiększony węzeł chłonny jako odczyn jakiegoś stanu zapalnego (np. dróg moczowych, skóry okolicy węzła). Aby wyjaśnić czym dokładnie jest ta zmiana należy bezpośrednio skontaktować się w tej sprawie z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi