Gość Marek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Witam panie doktorze, od wielu lat pod pacha mam workowata mala wiszaca narosl na skorze nigdy mnie nie bolala,swedziala itp. w sumie wyglada jak zlepek skory w kolorze ciala, dzisiaj zauwazylam ze ta narosl napuchla i jej koncowka zrobila sie czarna??? czy moze to byc wlokniak i co moglo spowodowac jego zmiany dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Tak, to może być włókniaczek w takiej uszypułowanej postaci. Być może w Pana przypadku doszło do niedorkwienia tej zmiany lub do mikrourazu i krwawienia, stąd zmiana zabarwienia. Można skonsultować się z chirurgiem, aby usunął zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Witam serdecznie. Od paru lat mam pod pachą narośl (niewielką) w kolorze skóry. Po parodniowym wysiłku fizycznym, zaczęła mnie boleć, i zrobiła się z dnia na dzień ciemna i twarda. Czy to może być niebezpieczne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi