Gość Dorota Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Mam pytanie od bardzo długiego czasu mam guzka przy ujściu cewki moczowej, od czasu do czasu sączy się mi z niego żółta wydzielina. odkąd się pojawił bardzo częst łapie zapalenia przy tym wystepuje silny kłujący ból i swędzenie. lekarz mój twierdzi ze nie wymaga ta cysta operacji ponieważ sie nie powiększa a źle wykonana może spowodować że będę musiała nosić cewnik. urodziłam dziecko i podczas ciąży cysta była wieksza teraz jest troszeczkę mniejsza ale za to bardzo twarda. nie wiem co robić.:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Radzę w tej sprawie udać się do urologa. On powinien podjąć decyzję czy należy zmianę operować czy też tylko obserwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi