Gość ola Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Witam mam pytanie. 3 lata temu przeszlam operacje plastyczna nosa, jakis miesiac temu zauwazylam jakies zgrubienie na srodku nosa, czy moze byc to skutek uboczny po operacji? czy jest mozliwe ze ten garb sam wyrosl,z tego co pamietam niemialam zadnego mocnego uderzenia w nos w ostatnim czasie, raz uderzylam nim w cos ale niebylo to na tyle mocne poniewaz nos mnie wogole nie bolal.dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zapewne nie ma to nic wspólnego z przebytym zabiegiem plastycznym nosa. Możliwe, że powstał samoistnie jakiś drobny włókniak lub tłuszczak na nosie. Najlepiej w tej sprawie udać się na konsultację do dermatologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 a czy to mozliwe zeby taki wlokniak albo tluszczak byl twardy? mam takie 2 guzki na nosie jeden jest tez w gornej czesci nosa na poczatku wyczuwalam tam jakby mala chrzastke a teraz zrobil sie z tego twrdy guz i tez nie bolii obydwa znajduja sie pod skora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 mam po operacji plastycznej dokladnie taki sam problem!!twarda kulka na czesci trzonowej nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mr Proxy Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Po zdjęciu gipsu po operacji też miałem na nosie gulke. Była twarda,lekarz mówił że się wchłonie ale nic z tego. Po kilku miesiacach pojechałem znowu do tego chirurga i niby ścinałta gulke,ale zrobiła się opuchlizna ,minęły 2 miesiące a gulka nie zniknęła!!! Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 mam ten sam rpbolem we wrzesniu w 2010 roku mialam korekcje nosa i walsnie tez wycuzlam teraz taki maly guzek na nosie zastanawiam sie mzoe on poprostu źle sie zrosl planuje jechc z tym do elakrza ktory robilz abieg,aby cos doradzil.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mnx Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 ja tez mam taki sam guzek na nosie po prawej stronie.i powiem tak:strasznie on psuje widok twarzy.np jak sie robi fotki.albo z prawej albo z lewej.to u mnie lewa jest masakra.a z prawej jest gitara.jak to usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość huiila Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Ja mam taki guzek na srodku nosa, a wlasciewie nad nosem...jakby po miedzy brwiami. Jestem 9 dni po operacji i nie wiem co to jest. Dzis mialam sciagany gips, ale nie zauwazylam wtedy tego, a dopiero w domu :( Za jakies 3 tyg mam spotkanie z chirurgiem i sie zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jozef Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 JA 4 lat TEMU,POSMAROWALEM ZELEM KETANOL I POWSTAL GUZEK NA NOSIE.DERMATOLOG OGLADA,BYLEM U-5-O TO NIC TAKIEGO. NIESTETY,NOS POWIEKSZONY,NIE BOL I... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxx Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 W dniu 11.01.2018 o 16:01, Gość Jozef napisał: JA 4 lat TEMU,POSMAROWALEM ZELEM KETANOL I POWSTAL GUZEK NA NOSIE.DERMATOLOG OGLADA,BYLEM U-5-O TO NIC TAKIEGO. NIESTETY,NOS POWIEKSZONY,NIE BOL I... Nie krzycz smierdzący pisowski d/ebilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi