Gość Jarosław Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Witam mam taki problem moja moszna jest bardzo rozciągnięta , bardzo mi to przeszkadza w codziennych czynnościach co mi jest? i czy można to jakoś leczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 od kiedy jest taki stan, jak bardzo jest rozciągnięta, zawsze czy w określonych okolicznościach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarosław Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Od dawna ale tak bardzo mi to nie przeszkadzało a teraz bardzo, niekomfortowo się czuje podczas siedzenia czy prowadzenia samochodu, zawsze jest rozciągnięta, chyba zę się stresuje czyms to wtedy normalnie otula penisa, prosze o jakies porady co robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Raczej nic niepokojącego w tym stanie nie ma. To tylko jakieś efekty nieestetyczne, nie mające wpływu na klinikę. Aby przekonać się czy wszystko jest w porządku trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi