Gość Mustafa Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Witam Od paru dni mam poważne zgrubienie pod żołędziem. Jest ono widoczne w czasie spoczynku ale najbardziej podczas zwodu. Podczas zwodu bardzo też boli. Mój penis nie jest taki twardy jak kiedyś. stosunek sprawia mi ból. Zgrubenie umiejscowione jest pod żołędziem na całej szerokości penisa, a z góry czuć nawet taką kropkę, taki dzyndzelek, który w stanie spoczynku czyć jak się dotykam że się dynda.( nie wiem czy to zrozumiałe jest, ale jeśli ktoś miał już doczynienie z czym takim to wie o co mi chodzi) Nie ukrywam że ostatnio miałem bardzo niekumatą dziewczynę która zadowalała mnie ręką niezbyd zgrabnie i może przez to coś mi tam naruszyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Takie zmiany mogą np. świadczyć o głębokich krwiakach, które powstały na skutek nieumiejętnego pobudzania członka. Proszę na okres około tygodnia nie doprowadzać do wzwodu członka i smarować go kilka razy dziennie żelem z heparyną np. Lioton 1000. Jeśli zmiany nie ustąpią trzeba w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi