Gość Sebastian Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Dzień dobry! Jakiś czas temu stwierdzono u mnie Kostniaka.Dostałem na samym początku skierowanie do Chirurga Onkologa ale ten wysłał mnie do Neurochirurga.Neurochirurg stwierdził że to jest za małe żeby co kolwiek z tym robić.Ale niestety ból mi nie ustępuje a ja niestety ale nie wiem co mam w takiej sytuacji zrobić i jakie badania wykonać.Na koniec dodam że ten guzek mi strasznie pulsuje zwłaszcza gdy mrugam oczami ale to nie wciąż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Chyba już ze 100 pytań na forum zadałeś w swojej sprawie, w całym internecie będą tego setki. Ciągle pytasz o to samo i ciągle nowe problemy się pojawiają. Sam sobie badania nie zrobisz, sam wyników nie zinterpretujesz. Te pytania co wyżej zadaj lekarzowi rodzinnemu, powiedz to neurologowi, neurochirurgowi a nie ci chwilę na forach piszesz. Rozmawiaj z lekarzami, im mów, że ból nie ustępuje, że są problemy, a nie podczas wizyty przytakujesz, nic nie mówisz, a po wyjściu ze szpitala biegniesz do komputera aby na forum pytać co zrobić w Twojej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi