Gość Jarek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Miałem przetoke włosową która mi się zrobiła na kości ogonowej między dwoma pośladkami i miałem naciętą. jak się leczy przetokę włosową czy to ma być operacja pod ogólnym znieczuleniem czy zabieg chirurgiczny proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Taką przetokę wywodzącą się z torbieli włosowej usuwa się najczęściej w warunkach szpitalnych, w znieczuleniu do kręgosłupa (nie czuje się od pasa w dół). Zabieg nie jest skomplikowany i jest krótki. Po zabiegu należy często wymieniać opatrunki. O wszystkim poinformuje chirurg prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi