Gość Angelika Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Na sutku pojawiła mi się sina grudka, wcześniej bolała, ale teraz już nie. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Trudno określić bez badania. Być może to jakiś włókniak lub skórniakowłókniak. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Taka zmiana może wymagać usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Angelika Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maria Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Na nodze pojawia mi się i znika w tym samym miejscu bezbolesna,wypukła,o regularnym okrągłym kształcie sina grudka-plamka z otoczką.Nogi mam podatne na żylaki i pajaczki.Czy to moze byc zapalenie naczyń krwionośnych.Proszę o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Raczej to może właśnie jakiś drobny żylak, może naczyniak. Najlepiej z tym problemem skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi