Gość Grzegorz Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Przeszukałem zasoby tego forum, jest bardzo wiele różnych schorzeń ale trudno jest mi powiedzieć czy dotyczą również mojego przypadku. Na moim penisie nie ma bowiem żadnych plamek tylko pojawiło się coś w rodzaju blizny wychodzącej od jąder w kierunku napletka od spodu. Patrząc z góry nie widać tej blizny, ponieważ znajduję się po drugiej stronie. Jest koloru skóry, ale o ciemniejszym zabarwieniu. Nie boli mnie, nie piecze, nie swędzi, nie mam problemu z erekcją. Po prostu pojawiło się nagle i od tamtej pory nie znikło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Wzdłuż spodu penisa (tak jak opisałeś) znajduje się właśnie taka *blizna*, połączenie skóry. Być może w tej chwili z jakichś powodów jest ona bardzie widoczna niż normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przemo Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 ja mam cos podobnego tyle ze ja mam blizne na calej dlugosci co podobno jest normalne, ale mam tez na wewnetrznej czesci napletka tam w srodku, jest dziwna bo nie jest prosta tylko taka o innych krztaltach, biegnaca od wedzidelka do mniejwiecej srodka penisa, nie mam pojecia od czego ta blizna a nie mam odwagi zapytac starszych czy w dziecinstwie mialem wykonywany jakis zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 A tą bliznę to miałeś od zawsze? Bo u mnie pojawiła się kilka lat temu i nie znika. Nie przeszkadza mi w niczym ale brzydko wygląda no i nie wiedziałem czy nie jest to coś poważnego. Nie chciałbym też zarazić mojej partnerki w przyszłości bo nie wiem czy to jest zaraźliwe, może to jakaś choroba skóry? Ale skoro podobno to normalne to może nie mam się co martwić. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mati Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 A są na to jakieś kremy albo coś ? musze przyznać ze troszkę to nieciekawie wygląda tak jakbym miał jakaś operacje a mam zapewnienie ze żadnej nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Być może są jakieś kremy ale o takich mi nic nie wiadomo, ja nadal mam tą bliznę, mam ją kilka lat i bez zmian, ani nie rośnie ani się nie kurczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 ja mam to samo,więc to raczej nie jest blizna,tylko coś naturalnego! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 no ja tez to mam ale nie od urodzenia kilka lat temu sie mi to pojawilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzych Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 ja mam taka *blizne* ale ja mialem dziwna *narosl* na penisie kilka lat temu i z tego co mi wiadomo, to moze to wyciac chirurg plastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Ja też* to mam. Blizna biegnie na cał*ej dł*ugoś*ci penisa na spodniej czę*ś*ci. Jest ona ciemniejsza od skóry penisa, wię*c jest bardzo widoczna. Kiedyś* był*em z tym u lekarza, powiedział*, ż*e to nic nienormalnego - taka uroda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Ja mam 12 lat i również coś takiego mam. Ale skoro mówicie że to normalne to nie mam się o co martwić... xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ja mam 14 lat i też coś takiego mam myślałem że to jakiś problem ale jak każdy to ma to nie ma czym sie martwić. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 566 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Choroby skórne prącia, napletka zdjęcia, obrazy =>> mojachoroba.pl/lokalizacja/pracie-penis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi